Hometrainer DKN Technology M-460 [Grootte 54x88x134 cm]

Hometrainer DKN Technology M-460 [Grootte 54x88x134 cm]

€ 398,29

€ 312,40

-22%
Verbeter je thuistraining met de Biking Bike DKN Technology M-460. Een compact, veelzijdig apparaat voor regelmatige cardiotraining.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Hometrainer DKN Technology M-460

Train je cardio met de Magbike M-460

Deze hometrainer is een compact toestel met hoge prestaties, ontworpen voor regelmatige training en cardiotraining. Dankzij het grote formaat is het ook ideaal voor kinderen en mensen met een verminderde zelfstandigheid.

Verschillende opties:

  • Roestvrijstalen trapgat
  • Ergonomische vorm verstelbaar
  • Comfort zones verstelbaar
  • 8 werkstations
  • Trainingscomputer met weergave van divers parameters
  • Veiligheid
  • Antislippedalen met antislipstrips

Een snelle machine voor thuistraining is ideaal voor kinderen.

Dit type machine vermindert het risico op vallen en duizeligheid bij het openen en sluiten. Als we ouder zijn, kunnen we ons evenwicht en onze mobiliteit verbeteren, waardoor we gemakkelijker het hoge frame van traditionele trainingsmachines kunnen blijven gebruiken. Dankzij de hoge kracht van de machine kunnen oudere mensen de deuren van de machine veilig openen en sluiten, waardoor het risico op ongelukken afneemt en de machine regelmatig gebruikt kan worden. Bovendien hebben de grotere thuistrainingsapparaten een robuuster structure en ontwerp, waardoor ouderen zich kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften en comfort en de machine niet te lang hoeven te gebruiken.

Ergonomische hulp voor comfortabele workouts

De Magbike M-460 heeft een robuustestructure en een comfortzone die zowel horizontaal als verticaal kan worden gebruikt. Deze ergonomische positie helpt je te ontspannen tijdens je workout. Bovendien zijn de voeten van de race ontworpen om extra stabiliteit te bieden en je voeten te helpen zich in hun positie te zetten.

Vaste trainingssteunen voor verschillende workouts

Met 8 steunen en een gewicht van 7 kg kan de Magbike M-460 gebruikt worden voor zowel lichte als intensieve trainingen. Als je intensiever wilt trainen, is deze hometrainer perfect voor jou.

Trainingscomputer met vlagfunctie

De Magbike M-460 hometrainer is uitgerust met een trainingscomputer die verschillende parameters weergeeft, zoals tijd, trainingssnelheid, afstand, calorieverbruik en RPM (aantal bewegingen per minuut). Bovendien kun je de ongeëvenaarde belastingsindicatoren in de koffer gebruiken om je belasting tijdens je training in de tank te registreren. Het groteLCD-scherm (13 x 6 cm) geeft een helder, scherp beeld van je computer.

Compatibiliteit met de BitGym-toepassing

Met de BitGym-applicatie, die compatible is voor tous cardiotoestellen, kun jeje workouts verbeteren. De app maakt gebruik van bewezen technologie en een camera aan de voorkant van je tablet of telefoon om de cadans van je workout betrouwbaar te meten. Hierdoor kun je je training beter bijhouden en de kwaliteit ervan verbeteren.

Een efficiënte oplossing voor docking en setup

De Magbike M-460 hometrainer is compact en gemakkelijk te vervoeren als hij niet wordt gebruikt. Met de transportwielen kunt u van de ene naar de andere cabine gaan, waardoor uw trainingsprogramma flexibel en effectief is.

De Magbike M-460 hometrainer is daarom het ideale hulpmiddel voor tous die een comfortabel hulpmiddel met hoge prestaties willen voor regelmatige cardiotraining. Dankzij de balansfuncties, bloeddrukbewaking en compatibiliteit met de BitGym app biedt deze hometrainer een effectieve en efficiënte trainingsservice.

Extra informatie

Merk DKN Technology
Fabrikant SKU 20491
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 54x88x134 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1