Mini weerstandsband SKLZ Pro Knit

Mini weerstandsband SKLZ Pro Knit

Beginnend op: € 17,04

€ 14,58

-14%
Verbeter je workout met Mini Weerstandsbanden SKLZ Pro Knit. Verkrijgbaar in verschillende weerstanden voor een effectieve workout.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,04

€ 14,58

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Mini weerstandsband SKLZ Pro Knit

De Pro Knit Mini Band helpt de mobiliteit en kracht te verbeteren voor weerstandstraining van het boven- en onderlichaam tijdens trainingen of warming-ups. De dunnere banden worden meestal rond de enkels gedragen voor langere pasbewegingen, maar kunnen ook rond de polsen worden geplaatst voor schouderactivering. De banden zijn ontworpen als veelzijdig trainingshulpmiddel voor diverse bewegingen en creëren de ideale moeilijkheidsgraad voor een effectieve training. Na een zweterige training zijn de banden machinewasbaar en gemakkelijk te reinigen. Verkrijgbaar in lichte, middelzware en zware weerstand.

De Pro Knit Mini Band helpt de mobiliteit en kracht te verbeteren voor weerstandstraining van het boven- en onderlichaam tijdens trainingen of warming-ups. De comfortabele stof blijft op zijn plaats tijdens de training en knelt niet in de huid. De dunnere banden worden meestal gedragen rond de enkels voor langere pasbewegingen die de bilspieren en hamstrings activeren als voorbereiding op squats, lunges of hardlopen. Daarnaast kunnen ze ook rond de polsen worden geplaatst om de schouders te activeren en op te warmen voor bewegingen als pull-ups, push-ups en gewichten boven het hoofd. De banden zijn ontworpen als een veelzijdig trainingshulpmiddel voor diverse bewegingen en creëren de ideale moeilijkheidsgraad voor een effectieve training. Na een zweterige training zijn de banden machinewasbaar en gemakkelijk te reinigen. De Pro Knit Mini Band is verkrijgbaar in lichte, middelzware en zware weerstand en kan worden gecombineerd met de Pro Knit Hip Band voor extra weerstand.

  • Duurzame, slipvaste banden voor weerstandstraining van boven- en onderlichaam om de moeilijkheidsgraad te verhogen.
  • Comfortabele stof die tijdens de training op zijn plaats blijft en niet knelt of aan de huid trekt.
  • Kan worden gebruikt om weerstand toe te voegen tijdens het opwarmen en stretchen
  • Sterke, duurzame stof verkrijgbaar in lichte, middelzware en zware weerstand
  • Draagbaar formaat, machinewasbaar en gemakkelijk schoon te maken
  • Stroken meten 2,5" x 13".

Extra informatie

Merk SKLZ
Fabrikant SKU 1009-359
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pro